Våra butiker

Umeå

Sundsvall

Gävle

Gävle 

Butiken i Gävle öppnades våren på hösten 2020 i Valbo köpcentrum för att ytterligare stärka visionen och växa nedåt i landet. Joel med personal hälsar er hjärtligt välkommen att komma in för att beskåda södra Norrlands bästa utbud på keps, hänföras av den sköna mixen av de hetaste varumärkena inom street, skate och subkultur. 

Adress: Valbo shopping center, Valbovägen 307-309, Telefon: 070-5577045, Mail: gavle@patchesandpins.se

Sundsvall

Butiken i Sundsvall öppnades våren 2017 i Birsta City efter att vi en längre tid gått i tankar/drömmar att detta var något vi verkligen ville testa. Efter att vi bestämt att vi ville öppna så började jakten på en bra lokal och valet föll på vår nuvarande lokal i Birsta där vi huserat sedan dess. Johanna med personal hälsar dig hjärtligt välkommen att komma in för att beskåda norra Sveriges bästa utbud på keps, hänföras av den sköna mixen av de hetaste varumärkena inom street, skate och subkultur. 

Adress: Birsta City, Gesällvägen 1, Telefon: 070-5577058, Mail: sundsvall@patchesandpins.se

Umeå

Butiken i Umeå öppnades våren 2018 i Avion Shopping som ett resultat av de grymma bemötandet vi fått i Sundsvall. Redan tidigt efter första butiken så började vi blicka efter att öppna fler butiker och Umeå kändes som nästa steg att ta i jakten på att erövra Norrland. Moa med personal hälsar dig hjärtligt välkommen att komma in för att beskåda norra Sveriges bästa utbud på keps, hänföras av den sköna mixen av de hetaste varumärkena inom street, skate och subkultur. 

Adress: Avion Shopping, Marknadsgatan 9, Telefon: 0704488592, Mail: umea@patchesandpins.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.