Våra butiker

Luleå

Umeå

Sundsvall

Sundsvall

Butiken i Sundsvall öppnades våren 2017 i Birsta City efter att vi en längre tid gått i tankar/drömmar att detta var något vi verkligen ville testa. Efter att vi bestämt att vi ville öppna så började jakten på en bra lokal och valet föll på vår nuvarande lokal i Birsta där vi huserat sedan dess. Oskar med personal hälsar dig hjärtligt välkommen att komma in för att beskåda norra Sveriges bästa utbud på keps, hänföras av den sköna mixen av de hetaste varumärkena inom street, skate och subkultur. 

Adress: Birsta City, Gesällvägen 1, Telefon: 070-5577058

Umeå

Butiken i Umeå öppnades våren 2018 i Avion Shopping som ett resultat av de grymma bemötandet vi fått i Sundsvall. Redan tidigt efter första butiken så började vi blicka efter att öppna fler butiker och Umeå kändes som nästa steg att ta i jakten på att erövra Norrland. Moa med personal hälsar dig hjärtligt välkommen att komma in för att beskåda norra Sveriges bästa utbud på keps, hänföras av den sköna mixen av de hetaste varumärkena inom street, skate och subkultur. 

Adress: Avion Shopping, Marknadsgatan 9, Telefon: 0704488592

Luleå

Butiken i Luleå såg ljuset sent på hösten 2018 i Smedjan Galleria för att ytterligare stärka visionen om att bli etablerat i Norrland och i folks medvetande. Carl med personal hälsar dig hjärtligt välkommen att komma in för att beskåda norra Sveriges bästa utbud på keps, hänföras av den sköna mixen av de hetaste varumärkena inom street, skate och subkultur. 

Adress: Smedjan Gallerian, Storgatan 36, Telefon: 0704488078

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.