Köpvillkor

Genom att göra en beställning:

Genom att göra en beställning via vår webbplats Patchesandpins.se godkänner du automatiskt dessa villkor som anges nedan.

Personlig information vi samlar in

När du gör ett köp eller försöker göra ett köp via vår webbplats samlar vi in viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer, e-postadress och telefonnummer. Vi hänvisar till denna information som "Beställningsinformation". På Sqrtncompany.com använder vi också tredjepartscookies från Trustpilot för att kunna skicka ut e-postmeddelanden där du kan granska vår butik.

Hur använder vi din personliga information?

Vi använder beställningsinformationen som vi samlar in i allmänhet för att uppfylla alla beställningar som placerats via webbplatsen (inklusive bearbetning av din betalningsinformation, ordning för frakt och förse dig med fakturor och / eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna orderinformation för att:
- Kommunicera med dig.
- Granska våra beställningar på potentiell risk eller bedrägeri
- När du överensstämmer med de preferenser du har delat med oss, ge dig information eller reklam rörande våra produkter eller tjänster.

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss screena för potentiell risk och bedrägeri (särskilt din IP-adress), och mer generellt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder bläddrar och interagerar med webbplatsen och för att bedöma framgången för våra marknadsförings- och reklamkampanjer).

Dela din personliga information

Vi delar din personliga information med tredje parter för att hjälpa oss att använda din personliga information, enligt ovan. Vi använder till exempel Shopify för att driva vår onlinebutik. Du kan läsa mer om hur Shopify använder din personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi använder också Google Analytics för att hjälpa oss förstå hur våra kunder använder webbplatsen. Du kan läsa mer om hur Google använder din personliga information här: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpag...

Slutligen kan vi också dela din personliga information för att följa gällande lagar och förordningar, för att svara på en stämning, sökord eller annan laglig begäran om information vi får, eller på annat sätt skydda våra rättigheter.

Riktade annonser

Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att ge dig riktade annonser eller marknadskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur riktad annonsering fungerar, kan du besöka nätverksannonseringsinitiativets ("NAI") utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Dina rättigheter

Om du är europeisk bosatt har du rätt att få tillgång till personlig information som vi har om dig och att be om att din personliga information korrigeras, uppdateras eller tas bort. Om du vill utöva denna rättighet, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen längst ner på denna sida.

Datalagring

När du gör en beställning via sajten, kommer vi att behålla din orderinformation för våra poster såvida och tills du ber oss ta bort denna information.

Ej levererade paket & Inte hämtade paket

Om din beställning inte hämtas från din valda plats inom 14 dagar efter leveransen och returneras tillbaka till oss kommer en avgift på 200kr att dras från din återbetalning.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.